Вибір і застосування фізіотерапевтичних методів та курортних факторів при фізичній реабілітації хворих з патологією органів травлення та нервової ситеми - Михалюк, Євген Леонідович; Черепок, Олександр Олексійович; Малахова, Світлана Миколаївна; Волох, Наталя Генріхівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник призначений для самостійної роботи студентів IV курсу медичних факультетів при підготовці до практичних занять з дисципліни «Фізична реабілітація та спортивна медицина»