Основні методи обстеження хворих в клініці внутрішніх хвороб. Симптоми та синдроми при захворюваннях внутрішніх органів: збірник тестових завдань для підсумкового контролю знань студентів II курсу медичного факультету спеціальність "Стоматологія" за програмою навчальної дисципліни: "Пропедевтика внутрішньої медицини" - Михайловська, Наталія Сергіївна; Олійник, Тетяна Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Збірник тестів підсумкового контролю знань студентів складений згідно з вимогами програми навчальної дисципліни "Пропедевтика внутрішньої медицини", спеціальності 7.12010005 "Стоматологія". Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами II курсу I медичного факультету, спеціальність "Стоматологія" під час підготовки до підсумкового модульного контролю. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами II курсу I медичного факультету, спеціальність «Стоматологія» під час підготовки до підсумкового модульного контролю.