Цифровізація освітнього процесу медичного університету - Сергєєва, Людмила Нільсівна; Мурзіна, Олена Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Сьогодні цифрові технології стають дуже важливою та необхідною частиною життя сучасної людини, вони проникають у різноманітні сфери життя: політику, культуру, навчання, професійну діяльність, спілкування і побут. Тому одним із провідних напрямків стає цифровізація освітнього процесу. Для більш повного використання цифрових технологій в професійній підготовці фахівців заклади вищої освіти самостійно розробляють концепції цифровізації освітнього процесу.
Keywords: цифровізація; цифрові технології; змішане навчання