Фармацевтичний аналіз лікарських засобів : навч. посіб. до самостійної роботи провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» : у 4-х ч.Ч. ІІ - Берест, Галина Григорівна; Лукіна, Ірина Андріївна; Бігдан, Олексій Антонович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Пропонований навчальний посібник складений відповідно до робочої програми «Фармацевтичний аналіз лікарських засобів» для належної організації самостійної роботи провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» під час очного періоду первинної спеціалізації (інтернатури). У посібнику подана інформація щодо валідації аналітичних методик аналізу лікарських засобів, реєстрації лікарських засобів та ліцензування лікарських засобів у країнах Європейського Союзу, сертифікації фармацевтичної продукції та систем якості в Україні, а також історії створення сучасної системи контролю якості лікарських засобів в Україні. Посібник призначений для провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація», які навчаються на очному циклі інтернатури.
Затверджено Центральною методичною радою Запорізького державного медичного університету та рекомендовано для використання у освітньому процесі (протокол № 1 від «28» вересня 2017 р.). Рецензенти: І. В. Бушуєва, доктор фармацевтичних наук, доцент, професор кафедри клінічної фармації, фармакотерапії та УЕФ Запорізького державного медичного університету; К. П. Шабельник, кандидат фармацевтичних наук, доцент, доцент кафедри фармацевтичної хімії Запорізького державного медичного університету.
Keywords: фармацевтичний аналіз; інтернатура; самостійна робота