Кондуктивна педагогіка як метод фізичної реабілітації пацієнтів із органічними ураженнями мозку - Наконечна, К. В. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження. Розглянути кондуктивну педагогіку як метод фізичної реабілітації.
Keywords: тези доповідей