Прогностична роль саркопенії у пацієнтів з розповсюдженим недрібноклітинним раком легень - Кечеджиєв, Вячеслав Віталійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження. Дослідити вплив саркопенії на виживаність пацієнтів з поширеною аденокарциномою легень. Матеріали та методи. У дослідження включено 30 хворих з IV cтадією недрібноклітинного раку легень, яким була призначена поліхіміотерапія першої лінії згідно стандартів NCCN у медичному центрі ТОВ «ОНКОЛАЙФ».
Keywords: тези