Інноваційний підхід до реалізації особистісно орінтованого навчання іноземних студентів із дисципліни «нформаційні технології у фармації» - Вельма, С. В.; Velma, S. V. (ЗДМУ, 2014)
Для підвищення ефективності та якості процесу навчання іноземних студентів із дисципліни «Інформаційні технології у фармації» запропоновано використовувати компетентнісний підхід. Співробітники кафедри фармакоінформатики з метою формування професійної інформаційно-технологічної компетентності майбутніх фахівців на основі особистісно орієнтованого навчання розробили навчальний посібник «Інформаційні технології у фармації», що дає можливість забезпечити індивідуальну траєкторію навчання для кожного студента. Для повышения эффективности и качества процесса обучения иностранных студентов дисциплине «Информационные технологии в фармации» предложено использовать компетентностный подход. Сотрудники кафедры фармакоинформатики для формирования профессиональной информационно-технологической компетентности будущих специалистов на основе личностно ориентированного обучения разработали учебное пособие «Информационные технологии в фармации», которое позволяет обеспечить индивидуальную траекторию обучения для каждого студента. Competence-based approach is suggested to increase the efﬁ ciency and quality of studying process. The approach is applied to «Information Technology in Pharmacy» discipline for foreign students. Textbook «Information Technology in Pharmacy» is developed by the Pharmaco-informatics department to form the professional information-technology competence of future specialists, which is based on student-centered studying. This textbook allows to provide the individual trajectory of studying for each student.
Инновационный подход к реализации личностно ориентированного обучения иностранных студентов дисциплине «Информационные технологии в фармации»
Innovative approach to realize the student-centered studying the discipline «Information technology in pharmacy» by foreign students
Keywords: компетентісний підхід; інформаційно-технологічна компетентність; адаптивна модель навчання; траєкторія навчання студента; компетентностный подход; адаптивная модель обучения; информационно-технологическая компетентность; траектория обучения студента; competence-based approach; information-technology competence; adaptive learning model; student’s studying trajectory