Хірургічне лікування пацієнтів з гострою артеріальною непрохідністю - Коноваленко, І. А. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Гостра артеріальна ішемія (ГАІ) кінцівок є однією з основних причин погіршення якості життя пацієнтів та їх інвалідізації. В наш час питання діагностики та методів хірургічного лікування даної патології залишаються відкритими. Мета: Покращити результати лікування пацієнтів з ГАІ кінцівок.