Цифровий ландшафт іноземних організацій з надання медико-фармацевтичної допомоги хворим з онкопатологією простати - Парченко, Марина Вікторівна; Бушуєва, Інна Володимирівна (My University, 2024)
Метою роботи стала формалізація та структурування інтернет-ресурсів закордонних організацій, які надають медико-фармацевтичну допомогу хворим з діагнозом «РПЗ».
Keywords: тези доповідей