Порівняльне дослідження методів синтезу та контролю якості активних фармацевтичних інгредієнтів похідних птеридину - Борсук, Сергій Олександрович; Громовик, Т. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження. Метою роботи є дослідження та порівняльний аналіз методів синтезу і контролю якості активних фармацевтичних інгредієнтів, що належать до класу птеридинових похідних та проявляють перспективну антианемічну активність та захищають організм при вагітності від дії тератогенних факторів.
Keywords: тези доповідей