Світлої пам’яті великого вченого та вчителя професора Валерія Геннадійовича Шлопова - (:unkn) unknown (Запорізький державний медичний університет, 2015)
16 лютого 2015 року патологи України в Донецьку попрощалися з видатним ученим, талановитим педагогом і незвичайною людиною, одним із кращих представників української медичної інтелігенції – доктором медичних наук, професором, заслуженим діячем науки і техніки України, відомим патологом донецької землі Валерієм Геннадійовичем Шлоповим.