Особливості імуногістохімічного профілю інвазивних аденокарцином ендометрія - Баударбекова, Мєруерт Монтаївна; Baudarbekova, M. M. (Запорізький державний медичний університет, 2011)
За допомогою імуногістохімічних методів досліджено рівень експресії маркерів р53, ММР-9, TIMP-1 та СD34 в інвазивній аденокарциномі ендометрія у 20 жінок. Визначено лінійну кореляційну залежність між експресією СD34 та експресією матриксної металопротеїнази ММР-9. The levels of р53, ММР-9, TIMP-1 and СD34 receptors expression in invasive adenocarcinomas of endometrium in 20 women were investigated using immunohistochemical methods. Linear cross-correlation dependence between СD34 and ММР-9 markers was revealed.
Features of immunohistochemical profi le of invasive endometrial adenocarcinomas
Keywords: інвазивна аденокарцинома ендометрія; ангіогенез; invasive adenocarcinoma of endometrium; angiogenesis; р53; ММР-9; TIMP-1 and СD34