Шляхи покращення якості життя при вегетативних порушеннях в кардіології - Мирна, А. І.; Присяжнюк, О. А.; Мирний, Сергій Петрович (Запоріжжя : ЗНТУ, 2017)
Вегетативні порушення є невід'ємним атрибутом практично всіх кардіологічних захворювань. За даними епідеміологічних досліджень біля 80% пацієнтів страждають на ті чи інші порушення, що клінічно проявляються у вигляді вегетативної дисфункції. Якщо розглядати пацієнтів з хронічною патологією, то саме вегетативні порушення найчастіше знижують якість життя таких хворих.
Keywords: тези доповідей