Кредитно-модульна система оцінки навчальної діяльності студентів на кафедрі фтизіатрії і пульмонології - Разнатовська, Олена Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Розглянуто якість навчального процесу студентів за кредитно-модульною системою на кафедрі фтизіатрії і пульмонології Запорізького державного медичного університету. Рассмотрено качество учебного процесса студентов по кредитно-модульной системе на кафедре фтизиатрии и пульмонологии Запорожского государственного медицинского университета. The quality of the training process of students in Phthisiology and Pulmonology department of Zaporozhye State Medical University in the context of credit-module system is considered.
Keywords: кредитно-модульна система; кредитно-модульная система; credit-modular system