Управління і економіка фармації : зб. тест. завдань з поясненнями для заключного контролю знань з семінарів фармацевтів на КПК (спеціалізація) спец. «Організація і управління фармацією» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Збірник тестових завдань з поясненнями призначений для використання фармацевтами на КПК (спеціалізація) спеціальності «Організація і управління фармацією» з дисципліни «Управління і економіка фармації» для заключного контролю знань з семінарів
Keywords: УЕФ; підвищення кваліфікації