Фармацевтична технологія : навч. посіб. для семінар. занять та сам. роботи провізорів передатестаційний цикл зі спец. «Аналітично-контрольна фармація» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Мазулін, Олександр Владиленович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія для семінарських занять та самостійної роботи провізорів зі спеціальності «Аналітично-контрольна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів на передатестаційних циклах зі спеціальності «Аналітично-контрольна фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочим навчальним планом та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику надана інформація про стан впровадження стандартів GMP та GPP у діяльність фармацевтичного сектора, сучасні вимоги до виготовлення стерильних та нестерильних лікарських засобів в умовах аптек, а також питання раціонального застосування лікарських засобів, біофармацевтичні аспекти виробництва та застосування лікарських препаратів.