Основи педагогіки та інноваційні технології : зб. тестових завдань для аспірантів-здобувачів третього (освітньо-наук.) рівня підготовки – «Доктор філософії (PhD)» (очна форма навчання) - Васецька, Лариса Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Збірник тестових завдань є частиною навчально-методичного комплексу матеріалів дисципліни «Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі» (очна форма навчання), який складено згідно з робочою програмою цієї навчальної дисципліни (2019 р.). Цей навчально-методичний комплекс відповідає вимогам освітньо-наукової програми третього рівня підготовки доктора філософії у галузі знань 22 «Охорона здоров’я», за спеціальностями 221 «Стоматологія», 222 «Медицина», 226 «Фармація» та 228 «Педагогіка».