Дослідження складу тіла щурів з експериментальним діабетом 1-го типу біоемпедансним методом - Ісаченко, Марія Ігорівна; Кучеренко, А. О.; Чабан, Ю. М. (Вінниця : ВНМУ ім. М. І. Пирогова, 2024)
Мета: визначити склад тіла щурів з експериментальним цукровим діабетом 1-го типу за допомогою біоімпедансної спектроскопії.
Keywords: тези доповідей