Оцінка умов праці плавильників металу за показниками виробничого мікроклімату при різних способах плавлення - Чебаненко, А. О. (Вінниця : ГО «Європейська наукова платформа», 2021)
Вступ. Поєднаний вплив факторів виробничого середовища на працівників різних професій може сприяє розвитку як професійної так і виробничо обумовленої захворюваності (силікоз, пиловий бронхіт, нейросенсорна туговухість), призводить до підвищення рівня захворюваності з тимчасовою втратою працездатності серед яких гострі респіраторні хвороби та грип, захворювання верхніх дихальних шляхів, бронхіти та пневмонії, хвороби шкіри та кістково-м’язової системи та інші [1, 2]. Мета дослідження: оцінити умови праці плавильників металу за показниками виробничого мікроклімату при різних способах плавлення.
Keywords: тези доповідей