Дериватографія як основа прогнозування фармацевтичної взаємодії активних речовин - Слободяник, Владислав Геннадійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження. Встановити можливості використання дериватографії для виявлення та прогнозування фармацевтичної взаємодії активних речовин у складі комбінованих лікарських засобів з метою оптимізації їх сумісності та стабільності.
Keywords: тези доповідей