Активізація самоосвіти студентів вищих медичних навчальних закладів в процесі фахової підготовки - Трегуб, Світлана Євгенівна (Харків : Східноукр. організація «Центр педагогічних досліджень», 2016)
У процесі розвитку демократичних основ українського суспільства посилюється роль медичної діяльності, спрямованої на забезпечення кваліфікованої допомоги громадянам України. Сучасні лікарі в Україні виконують функції, що мають на меті покращення, насамперед, якості медичного обслуговування та співпраці з пацієнтами, колегами, провізорами. У зв’язку з цим сьогодні приділяється особлива увага питанням підвищення ефективності та вдосконалення фахової підготовки студентів вищих медичних навчальних закладів.
Keywords: ефективність процесу навчання; самоосвіта; фахова підготовка студентів; вищі медичні навчальні заклади