Вплив стресу на перебіг інфекційних захворювань у дітей - Усачова, Олена Віталіївна; Работягова, Т. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: продемонструвати сучасні дослідження клінічних ознак та механізмів небезпечного впливу стресових факторів на перебіг інфекційних захворювань у дітей.