Перспективи впровадження цифрових логістичних інновацій для реалізації ефективного логістичного управління потоковими процесами у військово-медичній службі Збройних Сил України - Білоус, М. В.; Рижов, Олексій Анатолійович; Шматенко, О. П. (Харків : НФаУ, 2019)
Оборонна реформа України, яка здійснюється в даний час, дає величезну можливість змінити підходи та методи управління, впровадити новітні інструменти управління, в тому числі і у логістичному забезпеченні Збройних Сил (ЗС) України. Так, згідно завданню, визначеному Стратегічним оборонним бюлетенем, є необхідність у створенні інформаційної системи управління оборонними ресурсами DRMIS, до складу якої входить інформаційна система управління логістичним забезпеченням, яка має відповідати стандартам, доктринам і рекомендаціям НАТО.
Keywords: тези