Віддалений вплив перенесеної гострої діареї у дітей молодшої вікової групи на стан здоров’я кишечнику - Білих, В. М. (My University, 2023)
Мета. Дослідити стан кишкового благополуччя після перенесенної гострої діареї у дітей від 6 до 24 місяців протягом перших 6 місяців після виписки із стаціонару.
Keywords: тези доповідей