Мікробіологія, вірусологія та імунологія. Морфологія і фізіологія мікроорганізмів. Інфекція. Імунітет. Розд. 1. : практикум для студ. 2-го курсу спец. 221 "Стоматологія" - Количева, Наталія Леонідівна; Крупєй, Кристина Сергіївна; Деген, Анна Сергіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Практикум розроблений кафедрою мікробіології, вірусології та імунології ЗДМФУ для студентів 2 курсу ІІІ медичного та ІІ міжнародного факультетів спеціальності 221 «Стоматологія» складено згідно з вимогами трансферно-модульної системи та з вимогами, що висуваються Центральною методичною радою Запорізького державного медико-фармацевтичного університету. Публікується вперше.