Діти фей: ознаки аутизму у дітей у фольклорних джерелах - Денисенко, Вікторія Володимирівна; Денисенко, С. А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Останнім часом у науковій спільноті підіймається дискурс про так звану «епідемію аутизму». Частота діагностування розладів аутистичного спектру (РАС) дійсно досягає свого історичного піку в останні роки (згідно досліджень, у Великобританії кількість зареєстрованих випадків таких діагнозів виросла на 787% за 20 років). Існують різні думки щодо природи цього феномену.
Keywords: тези доповідей