Особливості застосування хмарного сервісу MS TEAMS на довузівському етапі мовної підготовки іноземців - Васецька, Лариса Іванівна (Харків : ХНАДУ, 2023)
У сучасних умовах освіти спостерігаємо формування нової моделі навчання – моделі змішаного навчання, де динамічно перетинаються та поєднуються дві форми організації навчального процесу: дистанційна (он-лайн) та аудиторна (оф-лайн).
Keywords: тези доповідей