Проблеми впровадження систем управління якістю за моделлю стандарту ISO 9001 в аптечних закладах України - Василенко, Таміла (Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2014)
Впровадження систем управління якістю (СУЯ), згідно вимог міжнародного стандарту ISO 9001, останніми десятиріччями набуває все більшого поширення практично у всіх галузях промисловості та сфери послуг. Цей факт обумовлений конкурентними перевагами, що можуть мати організації завдяки впровадженню СУЯ. Такі системи передбачають суттєві зміни підходів до управління організацією, орієнтуючи всі види внутрішньої діяльності (бізнес-процеси) на підвищення гарантій виконання нормативних вимог та вимог і очікувань споживача щодо продукції й послуг.
Keywords: тези