Антигіпоксична активність солей 2-(5-(адамантан-1-іл)-4H-1,2,4-тріазол-3-ілтіо) ацетатних кислот - Одинцова, Віра Миколаївна; Пругло, Євген Сергійович; Гоцуля, Андрій Сергійович; Панасенко, Олександр Іванович; Книш, Євгеній Григорович; Одинцова, В. Н.; Пругло, Е. С.; Панасенко, А. И.; Кныш, Е. Г.; Odintsova, V. M.; Pruglo, Ye. S.; Gotsulya, A. S.; et al. (ЗДМУ, 2014)
Наведено результати дослідження на антигіпоксичну активність солей 2-(5-(адамантан-1-іл)-4Н-1,2,4-тріазол-3-ілтіо) ацетатних кислот. Доведено перспективність подальшого дослідження біологічної активності синтезованих сполук. Приведены результаты исследований на антигипоксическую активность солей 2-(5-(адамантан-1-ил)-4Н-1,2,4-триазол-3-илтио) ацетатных кислот. Доказана перспективность дальнейших исследований биологической активности синтезированных соединений. Results of the antihypoxic activity of salts of 2-(5- (adamantane-1-yl)-4H-1,2,4-triazole-3-ylthio) acetate acid are given in the article. Promising for further studies of the biological activity of the synthesized compounds were proved.
Антигипоксическая активность солей 2-(5-(адамантан-1-ил)-4Н-1,2,4-триазол-3-илтио) ацетатных кислот
Antihypoxic activity of salts of (2-(5-(adamantane-1-yl)-4H-1,2,4-triazole-3-ylthio) acetate acids
Keywords: похідні 1,2,4-тріазолу; антигіпоксична активність; производные 1,2,4-триазола; антигипоксическая активность; derivatives of 1,2,4-triazole; antihypoxic activity