Оцінка якості життя хворих на остеоартроз з коморбідною патологією за MOS SF-36 - Кузнецова, Л. П.; Бондарь, М. В.; Строгонова, Тетяна Василівна; Богослав, Тетяна Вікторівна (My University, 2018)
Визначена валідність опитування MOS SF-36 для оцінки якості життя хворих на остеоартроз з коморбідною патологією.
Keywords: якість життя; коморбідність; остеоартроз