Здоров’я дітей: ключові фактори формування в умовах сучасного суспільства - Кірсанова, Олена Валентинівна; Kirsanova, O. V. (My University, 2025)
Метою роботи є виявлення зв’язків між змінами у стані здоров’я дітей та станом довкілля, соціально-гігієнічними умовами життя. Для аналізу застосовано штучні нейронні мережі, що дозволило визначити відносну інформативність 48 чинників. Результати можуть бути використані для стратегій охорони здоров’я дітей в умовах урбанізації.
Children’s health: key factors of formation in the context of modern society
Keywords: здоров’я дітей; фактори ризику; нейронні мережі