Оториноларингологія : [курс лекцій] - Троян, Василь Іванович; Костровський, Олександр Миколайович; Сінайко, Ірина Олександрівна (Запорізький Державний Медичний Університет, 2017)
Посібник містить три лекції ілюстрованих малюнками. Перша лекція вступна про дисциплину – оториноларингологію, приоритет та внесок у розвиток оториноларингології , як вітчизняних так і університетських вчених. Три лекції присвячені актуальним для стоматологів питанням анатомії, фізіології, методам дослідження та лікування суміжних з ротовою порожниною захворювань носа біляносових пазух, глотки та гортані. Розглянуті питання диференціальної діагностики цієї ЛОР патології з стоматологічними захворюваннями.
Keywords: оториноларингологія