Бронхіальна астма та інфікування токсокарами: частота реєстрації та клінічні особливості у дітей - Дралова, Олександра Анатоліївна; Усачова, Олена Віталіївна (Запорізька медична академія післядипломної освіти, 2020)
Вступ. Токсокароз – захворювання, яке вражає переважно дитяче населення та проявляється ураженням багатьох органів та систем, з вірогідним розвитком астмоїдних станів. Мета дослідження. Виявити частоту інфікування T.canis дітей з бронхіальною астмою та визначити клінічні особливості такого поєднання.
Keywords: тези