Військова терапія : навч. посіб. Ч. 1 - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Садомов, Антон Сергійович; Гончаров, Олександр Вікторович; Заіка, Ігор Вітольдович; Школовий, Василь Володимирович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти для допомоги у вивченні питань військової терапії, передбачених навчальною програмою з дисципліни "Внутрішня медицина" за спеціальностями "лікувальна справа" та "педіатрія".