Впровадження всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?" у ЗДМФУ - Ольховська, А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження – аналіз заходів з реалізації програми ментального здоров’я у ЗДМФУ та розробка практичних рекомендацій.
Keywords: тези доповідей