Специфіка анотування професійно орієнтованих англомовних джерел у процесі підготовки майбутніх лікарів та фармацевтів - Куліченко, Алла Костянтинівна (My University, 2015)
Статтю присвячено визначенню специфіки процесу анотування професійно орієнтованих англомовних джерел у процесі підготовки майбутніх лікарів й фармацевтів: на заняттях з дисциплін “Іноземна мова” (І курс) та “Іноземна мова (за професійним спрямуванням)” (2 курс). Крім того, у статті подано класифікацію, структуру анотацій та методичні поради щодо створення якісної й інформативної анотації.
Специфика аннотирования профессионально ориентированных англоязычных источников в процессе подготовки будущих врачей и фармацевтов
Annotation features of professionally oriented English sources during preparation of future doctors and pharmacists
Keywords: анотація; види анотацій; англомовний текст; дисципліна “Іноземна мова”; дисципліна “Іноземна мова (за професійним спрямуванням)”; майбутній лікар; майбутній фармацевт