Морфологічні особливості будови чоловічої статевої системи при ожирінні різного генезу - Нечепоренко, Альона Геннадіївна (ОНМУ, 2019)
Дослідження останніх років чітко свідчать про зростання розповсюдження ожиріння у світі. Деякі дослідники називають ожиріння епідемією 21 століття. Згідно з рядом досліджень у чоловіків з ожирінням відзначається значне погіршення показників спермограми.
Keywords: тези доповідей