Вірсунгектомія при хроничному панкреатиті - Ярешко, Володимир Григорович; Міхеєв, Юрій Олександрович (My University, 2018)
Мета роботи. Покращення результатів хірургічного лікування хворих на ХП без збільшення головки підшлункової залози шляхом розробки та впровадження вірсунгектомії з визначенням показань до її виконня.
Keywords: тези доповідей