Порівняння клініко-лабораторних проявів коронавірусної хвороби (COVID-19) у пацієнтів із середньотяжким перебігом залежно від наявності кисневої залежності - Пак, Катерина Анатоліївна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Кулєш, І. О.; Матвєєва, І. Б. (Тернопіль : ТДМУ, 2021)
В умовах сьогодення триває пандемія корона- вірусної хвороби COVID-19 і продовжується вивчення особливостей клініко-лабораторних змін при різному перебігу цієї інфекції. Мета роботи - порівняти клініко-лабораторні прояви COVID-19 у пацієнтів із середньотяжким перебігом залежно від наявності кисневої залежності.