Вітчизняний ринок продукції на основі мумійо - Хворост, О. П.; Рудник, Анна Михайлівна; Скребцова, К. С. (My University, 2025)
Мета. З’ясувати перспективи створення комплексних чи комбінованих засобів з мумійо на основі аналізу асортименту продукції з цією субстанцією на вітчизняному ринку.
Keywords: тези доповідей