Взаємозв`язок геометричних, електричних властивостей міокарда із показниками обміну заліза у хворих на ішемічну хворобу серця із супутнім анемічним синдромом - Коновалова, Марія Олександрівна (Запоріжжя : ЗМАПО, 2022)
Мета дослідження. Оцінити взаємозв’язок між геометричними, електричними властивостями міокарду і показниками обміну заліза у хворих на ІХС із супутнім анемічним синдромом.
Keywords: тези доповідей