Оцінювання врівноваженості/неврівноваженості процесів збудження та гальмування за силою у жінок під час вагітності - Сюсюка, Володимир Григорович; Губа, Н. О.; Мосол, Н. О.; Кирилюк, О. Д.; Шевченко, Анна Олександрівна (My University, 2022)
Вагітність – особливий період для жінки і її родини. Це час глобальних змін в організмі вагітної жінки, у її емоціях і в житті її родини [1]. Пологи і материнство – відповідальні та серйозні завдання, що вимагають від батьків готовності фізичної, інформаційної, психологічної. Все більше сучасних пар, які очікують на появу малюка, усвідомлюють, що підготовка до цієї події виходить далеко за рамки купівлі одягу для немовляти [2, 3].