Розробка і валідація методик ідентифікації лоратадину в таблетках - Коробко, Д. Б.; Поляк, О. Б.; Логойда, Л. С.; Зарівна, Н. О.; Сем’янів, О. В.; Заривна, Н. О.; Семьнив, О. В.; Korobko, D. B.; Poliak, O. B.; Logoida, L. S.; Zarіvna, N. O.; Sem’ianіv, O. V. (ЗДМУ, 2014)
Розроблено і валідовано методики ідентифікації лоратадину в таблетках методами абсорбційної спектрофотометрії, тонкошарової хроматографії та якісної реакції (на основі гідроксамової). Разработаны и валидированы методики идентификации лоратадина в таблетках методами абсорбционной спектрофотометрии, тонкослойной хроматографии и качественной реакции (на основе гидроксамовой). Methods of identiﬁ cation of Loratadine in tablets have been developed and validated, namely absorption spectrophotometry method, TLC and qualitative reaction (based on hydroxamic).
Розработка и валидация методик идентификации лоратадина в таблетках
The development and validation of identiﬁ cation methods of loratadine tablets
Keywords: ідентифікація; валідація; спектрофотометрія; тонкошарова хроматографія; лоратадин; таблетки; идентификация; валидация; спектрофотометрия; тонкослойная хроматография; identiﬁ cation; validation; spectrophotometrу; TLC; Loratadine; tablets