Фармацевтична технологія. Ч. ІІ. - Смойловська, Галина Павлівна; Андрєєва, Ганна Тимофіївна; Хортецька, Тая Володимирівна; Фуклева, Лариса Анатоліївна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія: методичний посібник для викладачів ІІ частина до семінарських занять з провізорами-інтернами зі спеціальності «Загальна фармація»» складений відповідно до типової програми провізорів-інтернів та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику приведені основні методичні підходи до проведення семінарських занять провізорів-інтернів з урахуванням сучасних тенденцій розвитку технології виготовлення ліків з урахуванням вікових особливостей організму людини. Також важливим є надання знань про новітні технологічні прийоми виготовлення гомеопатичних ліків та лікувальних косметологічних препаратів.
Розглянуто та затверджено: на методичному засіданні кафедри фармакогнозії, фармхімії і технології ліків(протокол № 14 від 13.01 2017 р.); ЦМК з фармацевтичних дисциплін (протокол № 6 від «22» лютого 2017 р.)Затверджено на засіданні Центральної методичної Ради ЗДМУ (протокол № 5 від «25» травня 2017 р.) та рекомендовано для використання у навчальному процесі
Keywords: фармацевтична технологія; посібник для викладачів