Епоніми у назвах структур периферійної нервової системи - Світлицький, Андрій Олександрович; Чернявський, Артур Валерійович; Матвєйшина, Тетяна Миколаївна; Щербаков, Максим Степанович (My University, 2025)
Мета: провести аналіз епонімічних термінів структур периферійної нервової системи з метою їх вивчення та систематизації.
Keywords: периферійна нервова система; епонім; анатомічна термінологія; історія медицини; номенклатура