Нецукровий діабет - Абрамова, Тетяна Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Частота зустрічаємості цукрового діабету - 1 : 25000 населення, в Україні близько 4 тис. осіб з НЦД. Світова тенденція до поширенності НЦДпояснюється збільшенням числа операцій на головному мозку та його травм.
Keywords: нецукровий діабет; центральниий ннц