Прогнозування тубулоінтерстиціальних змін паренхіми нирки при гострій обструкції верхніх сечових шляхів у хворих на сечокам’яну хворобу - Довбиш, Ігор Михайлович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: Вивчити динаміку концентрації профіброгенних біомаркерів (TGF-β, MCP-1, IGF-1) у крові та сечі при гострій обструкції сечоводу.
Keywords: тези доповідей