Асистивні технології в бібліотеках університетів: досвід практичного застосування - Тюркеджи, Наталя Станіславівна (My University, 2021)
У статті проаналізовано досвід бібліотек провідних університетів світу в галузі впровадження та використання асистивних технології для забезпечення загальної доступності студентів з особливими потребами до послуг які надають бібліотеки.
Keywords: асистивні технології; інклюзивний простір бібліотеки; доступність; користувачі з особливими потребами