Управління і економіка фармації : зб. ситуац. тест. завдань для слухачів курсів тематичного удосконалення з фаху «Фармація» з дисципліни «Управління і економіка фармації» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Збірник ситуаційних тестових завдань призначений для використання слухачами курсів тематичного удосконалення з фаху «Фармація» з дисципліни «Управління і економіка фармації» для контролю знань.