Аналіз способу життя та зміни мотивації до занять спортом у студентів І та ІV курсу 2015-2016 н. р. - Іванова, Г. О. (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Мета дослідження - проаналізувати спосіб життя студентів I та IV курсів та визначити, як змінюється мотивація до занять спортом залежно від віку та статі у студентів медичного ВНЗ впродовж чотирьох років навчання. Матеріали і методи дослідження. Проведено анонімне анкетування 140 студентів I та IV курсу 2015-2016 н.р. ЗДМУ. Анкетування включало питання стосовно образу життя, шкідливих звичок, режиму харчування, видів фізичних навантажень та регулярності занять фізичною культурою/спортом.